Реновиран хотел “Плажа”, у плану низ манифестација на обали Велике Мораве

Хотел “Плажа” у Варварину, на самој обали Велике Мораве, који је 2016. године купила београдска компанија “Магнат”, у потпуности је реновиран. Ресторан са летњом баштом већ функционише, а на располагању је и 30 соба, као и две сале са по 200 и 500 места, наводи власник хотела Илија Митровић и најављује да је у наредном периоду у плану организација разних манифестација код хотела.

Митровић истиче да је хотел “Плажа” био домаћин два догађаја, Удружење “Окулар” је организовало донаторски бал за изградњу инклузивног центра “Кућа за децу” у Ћићевцу, а учествовали су и у обележавању двадесете годишњице од бомбардовања моста на Великој Морави.

“С обзиром да се хотел налази на предивном месту, на самој реци Морави, овде планирамо и манифестације које ће бити одржане поред саме реке, гледамо и да планове ускладимо са досадашњим манифестацијама које се организују у Варварину и да искористимо овај бренд, Мораву, коју ни Србија, а ни саме ове две општине нису искористиле”, каже власник “Плаже” Илија Митровић и најављује низ манифестација попут вечери хармонике, гитаре, виолине, народних кола.

“Мислим да могу овде да се доведу многе познате личности, доста људи, као и да се организује доста разних манифестација које ће овај леп крај још више улепшати и приближити народу и гостима који долазе овде”, оцењује Митровић.

Када је у питању реновирање, он наглашава да је хотел као кућа и увек има посла око сређивања, тако да се још увек ради на осавремењавању хотела како би овај објекат био један од најлепших хотела на Морави, јер већ има сву потребну инфраструктуру.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x