РИК прогласио листу СПС – ЈС, Гордана Цица Петровић 53. на листи

Републичка изборна комисија (РИК) прогласила је у суботу изборну листу коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” са 250 кандидата за народне посланике које ће грађани бирати на изборима 26. априла.

Гордана Цица Петровић

На гласачким листићима розе боје, под редним бројем 2, наћи ће се коалициона листа СПС-а и ЈС, први на листи је лидер социјалиста и актуелни шеф дипломатије Ивица Дачић, на другом месту налази се председник ЈС и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма, као и осморо кандидата из Расинског округа, шест из СПС-а и два из ЈС.

Дипломирана правница Гордана Цица Петровић налази се на 53. месту на изборној листи што је, према речима председника варваринских социјалиста, проф. Драгољуба Станојевића, велика част и признање како за њу, тако и за целу Општинску организацију СПС у Варварину.

“Високо место на листи за народне посланике је, пре свега, знак поштовања руководства наше партије нашем раду у претходном периоду, а сигуран сам да ћемо са добрим радом наставити и у наредном периоду”, нагласио је председник ОО СПС у Варварину, проф. Драгољуб Станојевић.

На листи за народне посланике коалиције “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” налазе се и чувени фудбалски тренер Љупко Петровић, адвокат Тома Фила, глумци Јелица Сретеновић и Марко Стојановић, рукометаш Ратко Николић, познати репер Стефан Цвијовић Цвија, преживела логорашица из Јасеновца Смиља Тишма и Јустина Пупин Косцал, потомак Михајла Пупина, али и председник Комунистичке партије Јосип Броз.

Од кандидата за народне посланике из Расинског округа на 50. месту је Јелена Вујић Обрадовић, председница ОО ЈС у Александровцу, 98. је председник Окружног одбора СПС Расинског округа Синиша Максимовић из Крушевца, 108. је Марјана Ђокић, представница бруских социјалиста, 136. Милутин Тасић из Крушевца, члан Главног одбора СПС-а, на 142. месту актуелни директор Спортског центра Крушевац и председник ГрО ЈС Драган Лазић, 176. је Христо Савић, кандидат СПС-а из Александровца и 199. Радомир Милуновић, помоћник председника општине Трстеник и лидер трстеничких социјалиста.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x