Санација некатегорисаних путева и улица у Обрежу, Бошњану, Бачини и Селу Варварин

Радови на уређењу некатегорисаних путева и улица тренутно се врше на више локација, у Обрежу, Бошњану, Бачини и Селу Варварин, а заменик председнице општине Варварин Дејана Милановића очекује завршетак ових радова у предвиђеном року.

“Екипе ЈКП “Варварин” наставиле су радове на санацији некатегорисаних путева и ископавању атмосферских канала у Бошњану, поред Бошњана упоредо се ради и у Обрежу на уређењу некатегорисаних путева и ископавању атмосферских канала, а након ових радова путеви ће бити насипани шљунком. У Селу Варварин, поред санације и насипања неасфалтираних улица ради се и на уређењу неких атарских путева, док је у Бачини ангажован булдожер који ради на санацији атарских путева”, наводи Милановић.

Милановић наглашава да је циљ локалне самоуправе да се ови лепи пролећни дани искористе максимално како би пољопривредницима у овим месним заједницама био омогућен нормалан и функционалан приступ до парцела и најављује да ће се у наредним данима са сличним радовима наставити и у другим селима темнићког краја.

Радове су обишли и помоћник председнице општине Александар Марковић, као и директори ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин” Дејан Ракић и Владан Весић.

3.7 3 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x