Темнић 1924 се сели за Параћин због лоших услова за игру у Крушевцу

На конференцији за новинаре Фудбалског клуба Темнић 1924, која је данас одржана у Параћину где ће, после 14. одиграних кола на “Мичетовом стадиону” у Крушевцу, варварински прволигаш одриграти последње коло јесењег дела првенства против екипе ТСЦ-а из Бачке Тополе, генерални секретар клуба Славољуб Благојевић подсетио је да су се у клубу на почетку сезоне “ломили” где ће Темнић 1924 да дочекује госте.

“Ми смо се, као што знате, ломили на почетку сезоне где ћемо играти, да ли у Крушевцу или у Параћину. У последњем тренутку смо преломили да то буде у Крушевцу, међутим, из утакмице у утакмицу имали смо сталне примедбе на квалитет терена на “Мичетовом стадиону” и дошло је до тога да задње коло у јесењем делу првенства нисмо могли да играмо тамо, што значи да нисмо добили потребне гаранције да ће терен бити у реду по пропозицијама како то налаже овај степен такмичења”, објаснио је Благојевић и додао да је клуб донео одлуку да од Заједнице прволигаша затражи да се утакмица против ТСЦ-а одигра у Параћину.

“Било је доста натезања око тога, али на крају су нам изашли у сусрет тако да смо за ову утакмицу добили одобрење да играмо на Градском стадиону у Параћину, с тим да ако и даље будемо желели да играмо у Параћину, биће потребан излазак комисије на зиму, као и утврђивање чињеничног стања шта је потребно дорадити на овом стадиону да би могле да се играју остале утакмице”, каже Благојевић и изражава наду да ће у току зиме почети радови на стадиону Темнића у Варварину, нагласивши да има неких позитивних сигнала.

“Ми смо у обиласку терена на Градском стадиону у Параћину видели да је терен у одличном стању и надам се да ће нашим фудбалерима, којима је заиста сметао лош терен, бити од користи бољи услови за игру. Морам овом приликом да се захвалим и људима са стадиона “Радомир Мићић Миче” који су заиста пружили напоре да наше утакмице протекну у Крушевцу у најбољем реду, али нити су криви они, а ни ми, једноставно, они су такође немоћни као и ми и ја им се захваљујем на уложеном труду до сад, а од сад ми морамо играти у Параћину”, поручио је Благојевић.

Он истиче да се цена улазница у Параћину неће мењати, тако да ће остати на 150 динара, а што се тиче одзива очекује изванредну посету публике подсетивши да је већи део села са територије општине Варварин “наслоњен” на Параћин. “Наш клуб у Параћину има доста пријатеља и ја очекујем добар одзив и параћинске публике, поготову ако будемо играли на пролеће овде, пошто за ову утакмицу не могу ништа да тврдим зато што је касно утврђен термин и није било времена да се утакмица на прави начин испромовише”, оцењује генерални секретар Темнића 1924 Славољуб Благојевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x