У Варварину, Селу Варварин и Бошњану у петак и суботу додела новогодишњих пакетића најмлађим становницима

У петак, 13. јануара, са почетком у 16 часова, у Пешачкој зони у центру Варварина биће организована подела новогодишњих пакетића малишанима узраста до 10 година, а који имају пребивалиште на територији Месне заједнице Град Варварин, сазнајемо од председника Савета месне заједнице Јована Савића.

“Месна заједница, у сарадњи са Општином Варварин, ове године, традиционално, организује поделу пакетића за децу од рођења до 10 година старости, сва деца добиће пакетиће. Општина је обезбедила аниматоре, биће ту доста програма разноврсног, биће ту Деда Мраза са санкама, биће лепо и волели би да дођу сва деца и да се лепо проведемо и да им поделимо те пакетиће”, рекао нам је Јован Савић.

Након Варварина, новогодишња акција ће у суботу бити одржана и у Селу Варварин. Председник Савета месне заједнице Далибор Николић нам је рекао да ће акција бити одржана са почетком од 11 часова, у дворишту Месне заједнице.

“Овом приликом бих позвао све родитеље са територије Месне заједнице Село Варварин, родитеље деце до десет година старости, или до четвртог разреда основне школе, да доведу своју децу 14. јануара, у суботу, на Српску Нову годину, код Месне заједнице, да се сликају са Деда Мразом и да приме пакетиће”, поручује Далибор Николић.

Пакетиће за најмлађе, већ традиционално, обезбеђује Општина Варварин, а у суботу ће и најмлађи мештани Бошњана добити своје пакетиће након новогодишњег концерта КУД-ова “Бошко Југовић” из Бошњана и “Полет” из Падежа који стартује у 19:00 часова.

До 27. јануара, школске славе Светог Саве, пакетићи ће бити подељени и у осталим Месним заједницама, тако да ће сви малишани узраста до 10 година добити слатке пакетиће, дар локалне самоуправе.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x