Упис ђака у први разред основне школе електронским путем

Упис првака у први разред основне школе за наредну школску 2020/21 годину вршиће се електронским путем преко сајта ОШ “Јован Курсула“, али и путем емајл адресе педагога у овој школи pedagogtanja@gmail.com, објашњава заменик директора ове образовне установе Марко Брајовић.

“Довољно је послати име и презиме родитеља, матични број родитеља (ЈМБГ), затим име и презиме детета, матични број детета (ЈМБГ) и адресу становања, као и контакт телефон, а затим ће педагог школе, као и секретар школе, преко портала еУправа уписати дете”, наводи Брајовић.

Он додаје да је ОШ “Јован Курсула” узела и учешће у актуелним конкурсима Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а што се тиче уџбеника за наредну школску годину, уплата се врши од априла месеца, у пет једнаких рата, док се формулари и примерци уплатница налазе на школском веб сајту.

“У тренутку велике пандемије корона вируса нашој земљи се као прави и искрени пријатељ нашла НР Кина. У жељи да им се захвалимо за све што су учинили за нас, покренут је велики електронски конкурс у области фотографије, ликовног и литерарног стваралаштва на тему Деца Србије – Хвала Вам за ваше велико срце”, наглашава Брајовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *