Уручене лопте представницима клубова Прве и Друге окружне лиге

Представницима клубова Прве и Друге расинске окружне лиге, у просторијама Фудбалског савеза Расинског округа (ФСРО), председник савеза Владан Гашић поклонио је лопте и том приликом истакао да ће од ове сезоне савез функционисати другачије, док ће се буџет савеза много ефикасније распоређивати.

Према његовим речима ово је прва година у низу у којој ће савез одвајати средства да помаже своје клубове онолико колико је у могућности, тако да ће у наредним годинама за клубове бити обезбеђене мреже, корнер заставице, као и остале потребне ствари за побољшање инфраструктуре и бољу организацију утакмица.

“У зависности од новца који будемо имали неки клуб ће добити помоћ која је најпотребнија, за ограду, за свлачионице, за било шта слично, у сваком случају сваке године ћемо се трудити да, уз спортску опрему, помажемо клубове и на неки други начин”, поручио је Гашић који је, са својим сарадницима, обезбедио лопте за такмичарску 2019/20 сезону.

На територији Расинског округа у овом тренутку постоји 93 фудбалска клуба, док су неки клубови у фази поновног активирања. Очекује се и да до краја године сви клубови са територије Расинског округа добију по једну гарнитуру дресова.

Са територије општине Варварин ове сезоне у Првој и Другој окружној лиги такмичи се шест клубова. Чланови Прве расинске окружне лиге су ФК Варварин и Младост из Доњег Катуна, док се у Другој лиги такмиче Младост из Тољевца, 14. Октобар из Избенице, Борац из Горњег Катуна и Млади Радник из Бачине. Такмичарска сезона Прве и Друге окружне лиге стартује овог викенда.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x