Ускоро јавни позив за давање у закуп локала у општинском власништву

У сарадњи са председницима Савета Месних заједница на територији општине Варварин извршен је обилазак свих зграда и просторија у власништву општине како би се прегледало стање локала који се махом налазе у Домовима културе, а за које ће ускоро бити расписан и јавни позив за давање у закуп, рекао нам је помоћник председнице општине Александар Марковић.

“Приликом обиласка наших месних заједница направили смо тачан увид који су локали издати, који нису и у каквом су стању, који од тих локала тренутно нису издати, а има заинтересованих за изнајмљивање. У плану је спровођење јавног позива за лицитацију тако да бих и овим путем замолио све заинтересоване да се пријаве за изнајмљивање тих просторија”, каже Марковић.

Он наводи да је до сад од изнајмљивања просторија у општинском власништву у насељеним местима варваринске општине прилив средстава у општинском буџету износио 4 милиона динара и изражава очекивање да ће се на овај начин тај прилив увећати, док ће та средства бити уложена у сређивање и адаптацију тих Домова културе, имајући у виду да су на објектима примећена и велика оштећења, пре свега на крововима и кровним контрукцијама.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

871

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x