Успешна акција добровољног давања крви, апел даваоцима да се редовно одазивају

У организацији Завода за трансфузију крви Ниш и Црвеног крста Варварин одржана је још једна, редовна акција добровољног давања крви којој се одазвало око 40 добровољних давалаца, а др Мирјана Тодоровић Симовић из нишког Завода истиче задовољство великим одзивом давалаца и позива и све остале грађане да се редовно одазивају акцијама добровољног давања крви.

“Ово је била још једна успешна акција добровољног давања крви, одзив је био феноменалан и добродошли су сви људи добре воље који желе да донирају своју драгоцену течност. Још једном позивам све да дођу да се редовно одазивају нашим акцијама, јер њихових пет минута је нечији цео живот”, поручила је др Тодоровић Симовић.

Када је у питању актуелна пандемија корона вируса, др Мирјана Тодоровић Симовић наглашава да се приликом акција предузимају све адекватне мере и добровољни даваоци крви су апсолутно безбедни, тако да су сви добродошли који желе да помогну другим људима.

“Потребне су нам све крвне групе, не бих издвојила ни једну посебно тако да упућујем још једном позив свим људима да дођу и да дониравши најдрагоценију течност помогну људима којима је она потребна”, рекла нам је др Тодоровић Симовић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x