Ветерани Црвене Звезде и Партизана отворили турнир у Трстенику

После петогодишње паузе, захваљујући ангажовању трстеничке Канцеларије за младе и уз пуну подршку општине Трстеник поново је организован турнир у малом фудбалу на игралишту за мале спортове Школског центра. Турнир ће трајати 10 дана и биће у центру пажње љубитеља фудбала.

Председник општине Трстеник Александар Ћирић пре почетка турнира примио је и разговарао са фудбалерима Црвене звезде и Партизана који су, кажу, са задовољством отворили турнир, а жеља им је да се турнир настави у интересу младих људи.

Турнир је отворио и присутне поздравио координатор Канцеларије за младе Ненад Смиљковић после чега је одиграна прва утакмица између ветерана Напретка из Крушевца и ППТ Трстеник где су победили крушевљани резултатом 4:3, док је централни догађај вечери била утакмица ветерана Црвене Звезде и Партизана које је поздравило аплаузом преко 1.000 гледалаца са трибина.

Овом приликом уручене су и захвалнице најстаријим асовима трстеничког фудбала и најстаријем гледаоцу, а затим одата почаст спортистима и спортским радницима који више нису међу живима, а дали су велики допринос развоју спорта у трстеничкој општини.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x