За Кристинину победу!

Хуманитарна фондација “БУДИ ХУМАН – Александар Шапић” прикупља новчана средства за Кристину Благојевић (2005). Кристина је рођена 09. септембра 2005. године у Крушевцу као друго дете из уредно вођене и контролисане трудноће. Живи са родитељима и два брата у селу Глобаре поред Крушевца.

Кристина је била здраво и весело дете које је уживало у свом детињству све до 2020. године када су се појавиле главобоље, умор, промене у понашању, лоше социјалне интеракције, пад концентрације. Уследили су специјалистички прегледи и дијагностика. Тек у лето 2021. године када је Кристина имала епилептични напад, након CT главе који је показао промене на мозгу констатовано је да има злоћудни тумор.

Хитно је оперисана на Клиници за неурохирургију при Клиничком центру у Београду. Оперативни захват је прошао уредно и тумор је у целости уклоњен. Утврђено је да је у питању најагресивнији тумор Глиобластом градус IV.

Кристину тек чекају мучне хемиотерапије… Кристина за наставак лечења треба помоћ свих нас…

Средства су јој потребна за лечење, специјалистичке прегледе, рехабилитације, лабораторијске анализе, за лекове и суплементе, физикалне третмане, медицински потрошни материјал, као и за путне трошкове и смештај.

Родитељи више нису у могућности да сами сносе трошкове лечења стога се овим путем обраћају свим хуманим људима да им помогну. Кристинин млађи брат се 2011. године суочио са леукемијом и изашао из болести као победник. Помозимо Кристини у њеној победи.

За Кристинину победу! Будимо хумани!

Помозимо Кристини!

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x