Амбасадор Кипра посетио СБ “Меркур”

Специјалну болницу “Меркур” јуче је посетила Његова екселенција Константинос Елиадес, амбасадор Кипра, у пратњи Игора Карадаревића, директора канцеларије за конекцију са Амбасадама ЕУ.

Циљ доласка у Врњачку Бању је упознавање њених потенцијала и капацитета као и упознавање групе деце која представља општину Врњачку Бања управо са песмом из Републике Кипар на манифестацији “Србија у ритму Европе”, а током ове посете Врњачкој Бањи делегација је посетила и Специјалну болницу “Меркур”, као носиоца здравственог туризма. Тим Меркура провео их је кроз објекте и представио капацитете и понуду.

“Први пут сам у “Меркуру” и веома сам импресиониран оним што сам видео и чуо, како професионалношћу особља, тако и широким спектром услуга које Меркур пружа. Управо сам у договорима са др Данијелом Карамарковић о термину мог поновног доласка и дужег боравка у Меркуру”, рекао је амбасадор Кипра Константинос Елиадес.

У делегацији “Меркура” која је дочекала госте са Кипра била је и Слађана Благојевић, руководилац комерцијалног сектора, која је тим поводом поручила да Кипрани “уживају у нашој природи и минералној води и томе се сваки пут враћају, о чему сведочи и долазак групе Електропривреде Кипра која већ 14 година за редом борави у Меркуру”, а као једну од предности истичу и посебну везу наших народа.

Ове године део Меркурових капацитета је резервисан за организоване групе са Кипра услед успешне сарадње са кипарским агенцијама, који ће користити како медицинске, тако и Спа услуге. Као потврду доброг утиска, који је на амбасадора Кипра оставила посета Меркуру, сведочи и његова заинтересованост да члановима амасаде Кипра у Београду обезбеди могућност боравка у Меркуру и коришћења његових услуга.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x