О нама

Удружење грађана “Темнићка иницијатива Варварин” је невладино и непрофитно удружење, основано 22. августа 2016. године.

Циљ удружења је унапређивање информисања младих у општини Варварин о свим значајнијим сферама друштвеног живота. У складу са тим, удружење се активно ангажује на организовању информативних активности и производњи садржаја који омогућавају младим људима да искажу своје потребе и ставове. Кроз интернет портал, радио и телевизијске програме, као и часописе, “Темнићка иницијатива Варварин” пружа младима платформу да деле своје искуства, мисли и идеје.

У складу са својим циљевима, удружење организује информативно-издавачке активности из своје области деловања. Кроз различите пројекте, кампање и акције, “Темнићка иницијатива Варварин” наставља да прилагођава своје деловање потребама и интересима младих људи.

Удружење грађана “Темнићка иницијатива Варварин” је на свом путу остварило значајан напредак и постало препознатљива снага у заједници. Захваљујући ангажованим члановима и сарадницима, удружење успева да пружи квалитетне информације и анализе које доприносе бољем разумевању и усмеравању друштвених питања.

Под мотом “Глас младих, снага заједнице”, удружење се активно бави прикупљањем и дељењем информација од интереса за младе у окружењу. Разноврстан асортиман активности и пројеката, укључујући семинаре, обуке и дружења, омогућавају младим људима да прошире своје знање и вештине, стекну нове пријатеље и учествују у развоју заједнице.

Удружење “Темнићка иницијатива Варварин” такође активно сарађује са другим невладиним организацијама, образовним институцијама и локалним властима, чиме се омогућава стварање снажних партнерства и синергије за решавање друштвених изазова.

Као и свако невладино удружење, “Темнићка иницијатива Варварин” посвећена је принципима доброг управљања, етичким начелима и транспарентном раду. Сви подаци о удружењу, његовим пројектима и финансијама су јавно доступни и прослеђени Агенцији за привредне регистре.

Удружење грађана “Темнићка иницијатива Варварин” позива све заинтересоване да се укључе и придруже овом важном раду. Будућност наше заједнице лежи у нашим рукама и заједно можемо обликовати боље и развијеније друштво.

Податке о удружењу можете видети у Агенцији за привредне регистре на линку.

Редакција портала Темнић.Инфо

Никола Петровић, главни и одговорни уредник;

Драган Ивановић, новинар (Трстеник и Врњачка Бања);

Живомир Миленковић, новинар (Крушевац);

Славољуб Благојевић, новинар (Варварин);

Контакт:

тел: 061 3076567
е-маил: temnic.info@gmail.com

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x