Асфалтирана Брегалничка улица у насељу Пољце у Варварину

Становници Брегалничке улице у насељу Пољце у Варварину добили су асфалтиран пут, још једну улицу у овом насељу у протеклих годину дана, а са циљем побољшања квалитета свакодневног живота. Након ових радова, очекује се и асфалтирање улице Танаска Рајића у Селу Варварин, а председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић најављује нове радове који нас очекују наредних недеља, а када је у питању улагање у путну инфраструктуру.

“Полако приводимо крају асфалтирање две улице, у Варварину и Селу Варварин, следе радови у Залоговцу, а у току је и јавна набавка за асфалтирање још четири улице, а чија је вредност нешто виша од 10 милиона динара. За улагање у путну инфраструктуру ове године смо локалним буџетом планирали нешто више од 42 милиона динара, а након ове три Месне заједнице, где се тренутно ради, следе радови на асфалтирању улица у Избеници, Орашју, Бачини и Бошњану”, рекла нам је председница општине Варварин.

Др Виолета Лутовац Ђурђевић наглашава да се овде не стаје и да у наредним недељама и остале Месне заједнице могу очекивати расписивање нове јавне набавке, када су у питању средства планирана општинским буџетом за ову годину и подсећа да је општина Варварин део Пројекта “ЛИИД”, који иначе износи 160 милиона динара и та средства ће бити уложена у развој саобраћајне инфраструктуре у Темнићу.

Екипе грађевинског предузећа “Бетон стил Раца” из Александровца завршиле су радове на изградњи коловоза у дужини од 256 метара, а радове су обишли председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, њен помоћник Немања Чолић и шеф кабинета Стефан Петковић. Средства за асфалтирање коловоза у Брегалничкој улици у насељу Пољце опредељена су буџетом општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x