Давање у закуп локација за постављање киоска

Општина Варварин расписала је оглас за доделу места за постављање киоска на јавним површинама у централној зони Варварина, на привремено коришћење. Локације за постављање киоска издају се на 5 година, а оглас је расписан 01. априла и траје до 09. априла 2021. године.

У понуди је осам локација и то две на углу улица Слободе и Марина Мариновића (код апотеке), четири локације у улици Јове Курсуле, једна у улици Мите Милојевића и једна на углу улица Светосавске и Марина Мариновића.

Почетна цена закупнине за коришћење јавне површине је 325,00 динара по m2, а у киосцима могу се обављати делатности продаје штампе, пружања шалтерских услуга, продаје дуванских производа и ситних производа који се могу сматрати трафикантском робом, продаје књига и књижарске робе, продаје лозова, срећки, картица, листића и других купона игара на срећу, продаје свећа и цвећа, продаје кокица, кикирикија, семенки и кестења, продаје бижутерија и сувенира, и друге ситне робе које не захтевају магацински простор, пружања занатских услуга које се могу обављати у киоску, трговине на мало прехрамбеним производима и пружања услуге брзе хране.

Заинтересовани све ближе информације могу пронаћи на сајту општине Варварин, на адреси www.varvarin.org.rs.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x