Дизалица допунила возни парк ЈКСП “Комстан”

Од почетка 2017. године општинско руководство у Трстенику радило је, поред осталог, и на унапређењу возног парка у ЈКСП “Комстан”. Најпре је набављен камион смећар у вредности око 100 хиљада евра, затим ново вишенаменско возило које је плаћено преко 70 хиљада евра, затим возило за одржавање водопропуста и канализације које је плаћено близу 100 хиљада евра и сада, пред сам крај 2017. године, набављено је и возило дизалица која може достићи радну висину 20м, чија је вредност око 80 хиљада евра.

Према речима председника општине Трстеник Александра Ћирића, поменута возила су временом изнајмљивана од других предузећа и плаћани су велики износи за коришћење. Ћирић додаје на крају да је овом набавком општина Трстеник заокружила набавку вишенаменских возила за ову годину, међутим, према потребама наставиће се са овим и другим активностима у 2018. години да би ово предузеће брзо и квалитетно реализовало планиране послове у граду и на сеоском подручју.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1337 + 1 = 1338

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x