Дочек Српске Нове године у Врњачкој Бањи уз YU групу, рибљу чорбу, грејану и чај

Као и претходних година и ове у Врњачкој Бањи све је спремно за дочек Српске Нове године. То је већ постала традиција, тако да су предходних година свирали Жељко Јоксимовић, па Рибља Чорба, а ове године ће на врњачкој променади наступити YU група.

“Бања под снежним покривачем изгледа као право место из бајке и тада постаје лепша него икад. Ако још нисте одлучили где ћете за Српску Нову годину, Врњачка Бања је прави избор. Дођите код нас јер се нећете покајати, а за све вас на централном врњачком тргу певаће YU група” поручује директор Туристичке организације Врњачке Бање Иван Трифуновић и додаје да ће преко дана на врњачкој променади бити бесплатно дељена рибља чорба, грејана ракија и чај у организацији риболовачког друштва “Моравац”.

Свакако треба напоменути да они који воле скијање могу отићи до планине Гоч која је удаљена 9 км. На Гочу функионишу две уређене ски стазе ширине око 60 метара, и дужине 520, а погонско затезна станица је на надморској висини 990 метара, одакле скијаши полазе ка врху. Место одакле крећу на ски стазу је на 1.123 метара, што значи да је висинска разлика 132 метара. Број инсталираних вучних направа је 36, а капацитет је 1.195 скијаша на сат, док је просечан успон ски стазе око 30 степени. Посебан доживљај је скијање ноћу, цена дневног ски паса је 600 рсд, а ноћног 800 рсд. Поред стазе постоји пар угоститељских објеката који Вам пружају могућност освежења у сваком тренутку по веома приступачним ценама, додају у Туристичкој организацији Врњачке Бање.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x