Глумци Тихомир Арсић и Лепомир Ивковић одржали трибину у Варварину

Пред препуном салом Општинске библиотеке у Варварину вечерас је одржана трибина подршке председничком кандидату Српске напредне странке (СНС) Александру Вучићу на којој је говорио члан Главног одбора и један од оснивача СНС-а Тихомир Арсић, док је глумац Лепомир Ивковић извео монолог “Карађорђе”.

У изјави за наш портал, Тихомир Арсић је истакао да, као и из других слојева друштва, тако и велики број уметника и културних посленика у Србији подржава свог председничког кандидата Александра Вучића и поручио да је са задовољством преузео на себе да његове колеге глумци, уметници, књижевници, а добрим делом и спортисти, прођу кроз Србију говорећи о председничком кандидату СНС-а и коалиционих партнера Александру Вучићу.

“Ја сам од 2008. године један од оснивача Српске напредне странке и од првог дана сам ту, али морам вам рећи да је својим радом, делима и резултатима Александар Вучић привукао велики број мојих колега и сад је то неупоредиво лакше, сад имам проблем кога од колега повести на трибину, што је раније било јако тешко људе наговорити”, рекао је Арсић и поручио да је најбоље да свако ради свој посао и ако морају, да се људи не баве политиком.

“Најбоље је да људе у политику и за политичко опредељење опредељују резултати, а у том смислу, ако би узели реално оно што је учињено од 2012, а поготово од 2014. године, Александар Вучић би требало да има 90% подршке грађана Србије”, нагласио је Тихомир Арсић.

Он је приметио да је у Расинском округу и Варварину расположење такво да не би требало бринути за резултате избора, додавши да он није забринут толико за резултате избора, колико је “уплашен пред огромним послом који нас у овом тренутку чека, од 02. априла па на даље”.

Арсић је изразио наду да неће бити опструкције од стране оних који не мисле овако и поручио да “Србију не треба да води круг двојке са неколицином интелектуалаца, квазиинтелектуалаца, који мисле да се из фотеље решавају проблеми, већ треба пустити оне људе који имају програм и који знају циљ”, закључивши да за актуелну владајућу коалицију и председничког кандидата Александра Вучића говоре резултати.

Иначе, поред великог броја грађана, трибини су присуствовали и председник општине Варварин Војкан Павић и заменик председника др Виолета Лутовац, а у програму је учешће узео и аматерски глумац из Варварина Горан Пантић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x