Хуманитарно удружење “Чарапанско срце” организује велику Васкршњу акцију “У срцу вере је хумана љубав”

Хуманитарно удружење “Чарапанско срце” упутило је јавни апел свим хуманим људима племенитог срца за помоћ у реализацији до сад највеће хуманитарне акције организоване од стране тима “Чарапанског срца“, саопштено је из ове организације.

Како се наводи у саопштењу “Чарапанског срца”, циљ хуманитарне акције “У срцу вере је хумана љубав” је дигитална организација и достава хуманитарних Васкршњих пакета за болесну децу, децу са сметњама у развоју и гладну децу социјално угрожених породица.

“У жељи да поштујемо сва правила, социјалну изолацију и безбедност нарочито деце у тренутку ове епидемије, као и њихових родитеља, ова акција је замишљена без физичког контакта чланова тима, донатора, као и прималаца пакета. У сарадњи са порталом “Бесплатна достава Крушевац” сачинили смо списак намирница за сваки Васкршњи пакет, те и коначни циљни износ који морамо сакупити”, стоји у саопштењу Хуманитарног удружења “Чарапанско срце”.

Из овог удружења позивају све хумане људе племенитог срца да уплате новац на њихов хуманитарни рачун за ове хуманитарне пакете путем онлајн банкарства, а у баш изузетним случајевима и директно у филијалама банака.

“Молимо Вас, уколико можете електронским путем уплатити, избегните физички одлазак у банку. То значи да можете #ОстатиКодКуће и бити хуманитарни и хумани и за време полицијског часа и ове епидемије корона вируса. Осим тога, можете се налазити у било ком граду Србије, или чак ван земље и учествовати у овој хуманитарној акцији која не познаје географске координате”, наводи се у саопштењу “Чарапанског срца”.

Како се наводи у саопштењу, од данас свакодневно Хуманитарно удружење “Чарапанско срце” објављиваће колико је средстава сакупљено и колико још недостаје до циљног износа, док ће крајем недеље новац бити уплаћен на рачун организације “Бесплатна достава Крушевац”, која је у обавези да, након уплаћеног износа, до Великог петка, достави, са заштитном опремом, маском и рукавицама, испред домова породица Васкршњи пакет и о томе их благовремено обавести.

Циљ ове акције је да 16 породица добије хуманитарни Васкршњи пакет до 17. априла текуће године. Хуманитарни рачун “Чарапанског срца”: 200-3122560101019-36, “Поштанска штедионица” а.д. Београд. Све ближе информације могу се добити путем броја телефона 064/021-99-00 – Снежана Поповић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x