Изборни тим Вука Јеремића у Варварину задовољан одзивом грађана

У новоотвореним просторијама председничког кандидата Вука Јеремића у Варварину, јуче су прикупљани потписи подршке. Како су саопштили из изборног тима Вука Јеремића у само пар сати, колико је трајало прикупљање потписа, створила се велика гужва, па је прикупљено знатно више потписа од потребног броја.

“Захваљујемо се грађанима општине Варварин што су се у оволиком броју одазвали и пружили подршку Вуку Јеремићу што нас охрабрује и јасан је показатељ да су Србији потребне промене. Показали смо да има много нас који верујемо да Србија може боље и са вером у боље сутра и жељом за бољу будућност свих грађана идемо у кампању”, поручују из изборног тима овог председничког кандидата.

Свој потпис подршке кандидатури Вука Јеремића за председника Србије, међу осталим, дали су и лидер ГГ “Темнићка алтернатива” Братислав Петровић и доскорашњи председник општинског Спортског савеза Саша Миленковић.

Рок за подношење кандидатура за учешће на изборима за председника Србије је 12. март у поноћ, прописано је Роковником о вршењу изборних радњи у поступку спровођења председничких избора који је усвојила Републичка изборна комисија (РИК), а кандидата за председника Републике могу да предложе регистроване политичке странке, коалиције и групе грађана, уколико га овереним потписима подржи најмање 10.000 бирача.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x