Крушевачки радикали делили Шешељеве књиге

Активисти и чланови Градског одбора Српске радикалне странке (СРС) у Крушевцу делили су данас суграђанима књиге председничког кандидата и лидера радикала проф. др Војислава Шешеља, као и најновије издање листа “Велика Србија”.

“У првом делу кампање наш лидер проф. др Шешељ и ми српски радикали потпуно смо раскринкали све противкандидате, такорећи лажне српске кандидате, иза којих уствари стоји НАТО пакт и Европска унија”, поручио је са Трга косовских јунака у центру Крушевца председник Градског одбора СРС-а Дејан Маринковић.

Он је нагласио да једино српски радикали имају чист и јасан програм који нису мењали 2о година, а то је приближавање Русији и Евро-азијској унији и најавио да ће други део кампање бити у другом кругу поручивши да су радикали сигурни и уверени у то из разлога што је њихов кандидат испливао као један од најјачих кандидата.

У данашњој акцији у Крушевцу подељено је око 20 наслова књига председничког кандидата и лидера радикала, док је проф. др Војислав Шешељ у претходних 25 година издао око 170 књига, које су заинтересовани грађани могли да преузму у свим већим градовима Србије на штандовима СРС-а.

У Кнез Михајловој улици у Београду Шешељ је лично делио своја ауторска дела, поручивши да је ово начин да људима омогући да што лакше дођу до књига које штампају радикали, желећи да сачувају за будућност “историју нашег времена на специфичан начин сагледан”.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x