“Лед” и “Пчелица Маја 2: Медене игре” у биоскопу Варварин

У понедељак 19. марта на репертоару биоскопа Варварин љубитељи седме уметности моћи ће да погледају руски блокбастер “Лед” у којем једну од главних улога игра наш глумац Милош Биковић, а чија пројекција је заказана за 20:00 часова, као и анимирани филм “Пчелица Маја 2: Медене игре” у 18:00h.

20:00 – “Лед” је емотивна прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампион света у клизању. Још од раног детињства, Нађа је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица.

На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Главну улогу поред нашег младог глумца, који ужива велику популарност и поштовање у Русији, Милоша Биковића, игра прелепа млада глумица Аглаја Тарасова.

18:00 – Пчелица Маја се појавила пре више од стотину година и убрзо постала једна од најчитанијих књига тог времена, омиљена и код одраслих и код деце. Након првог филма који је одушевио публику свих генерација, стиже нам наставак медене приче. Мајина је кошница и овог пута препуна узбуђења. Лето се завршило и стигао је представник из Буззтрополиса с важном поруком за краљицу. Хоће ли њену кошницу коначно позвати на Медене игре?

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x