Новогодишња приредба и пакетићи за децу у Бачини поводом српске Нове године

Новогодишњом приредбом и доделом новогодишњих пакетића у ОШ “Свети Сава” у Бачини, већ традиционално, обележена је српска Нова година. Присутне малишане и родитеље поздравила је директорка школе Светлана Пејић пожелевши им да лепо проведу празник, а затим су Деда Мраз и председник Савета МЗ Бачина Владица Филиповић поделили новогодишње пакетиће малишанима из Бачине.

Према речима председника Савета МЗ Бачина, Владице Филиповића, новогодишња подела пакетића у Бачини је већ постала традиционална, а ове године је Месна заједница, уз помоћ локалне самоуправе, обезбедила 210 пакетића за најмлађе становнике овог села.

Филиповић је овом приликом упутио најлепше жеље свим становницима Бачине и општине Варварин пожелевши им пуно успеха, како на личном тако и на пословном плану, у години која је пред нама.

Светлана Пејић, директорка ОШ “Свети Сава”, установе која ове године обележава велики јубилеј, 200 година школства у Бачини, рекла нам је да ће ова образовна установа школском приредбом 27. јануара, на велики празник Савиндан, обележити дан школе, али ће и током године, бројним активностима, бити обележен овај значајан јубилеј.

Новогодишњој приредби присуствовали су и председник општине Варварин Војкан Павић, народна посланица у НСРС др Виолета Лутовац Ђурђевић, заменица председника општине Виолета Чолаковић, председник Скупштине општине проф. Драгољуб Станојевић и шеф кабинета председника општине Душан Драгичевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x