Путеви у Риљцу, Рујишнику, Малој Дренови и Пољни добили асфалт

На подручју трстеничке општине настављају се грађевински радови, односно асфалтирања деоница некатегорисаних путева. У насељеном месту Риљац асфалтиране су две деонице у укупној дужини 500 метара, а радови су финансирани из буџета општине Трстеник кроз програм капиталних инвестиција.

Према речима председника општине Трстеник Александра Ћирића у ове сврхе у текућој години издвојено је 40 милиона динара, после радова у Риљцу предузеће “Техноградња” наставило је радове на деоницама путева у Рујишнику и Малој Дренови у укупној дужини од 1.000 метара, а радови су изведени на три деонице и то од Рујишника према Малој Сугубини, пут у Малој Дренови као и пут до цркве у Малој Дренови.

Асфалтирана је и деоница пута кроз насељено место Пољна, а према речима председника Скупштине општине Трстеник Герасима Атанасковића, који је са помоћником председника општине Дејаном Раковцем обишао ове радове, једну трећину финансијских средстава обезбедили су мештани Пољне, док је остатак обезбедила општина Трстеник пошто у Пољни нема уведеног месног самодоприноса.

После радова у Пољни на реду су друга насељена места према плану и програму приоритета који су усвојени почетком ове године, додао је на крају Герасим Атанасковић.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

750 + 13 = 763

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x