Рибничани после пораза славили против Мачковца

Преко 100 гледалаца на игралишту у Горњем Рибнику отишло је задовољно кућама јер је њихов клуб Рибник, после пораза у претходном колу, овога пута победио солидну екипу Мачковца из истоименог места резултатом 3:0 (полувреме 1:0 за домаћи клуб).

У већем делу сусрета била је то права првенствена утакмица, борбена и отворена, са шансама на обадве стране, али је домаћи клуб ипак доминирао и на крају заслужено освојио три важна бода. Рибник је дошао у вођство у 13. минуту погодком Милоша Трнавца, што је био и резултат првог дела сусрета.

У наставку исто тако добра и отворена игра, а домаћин је своју надмоћност потврдио у 84. минуту када је Душан Ђонић савладао голмана Мачковца и тако повисио вођство свога тима на 2:0. Три минута касније, у 87. минуту, коначан резултат од 3:0 поставио је Мирослав Тоскић.

Делегат на овој утакмици Саша Митић из Појата добро је обавио своју дужност као и судије, главни Бојан Милић из Крушевца са помоћницима Емануил Гојасом из Крушевца и Драганом Шућуровићем из Трстеника, сазнајемо од секретара ФК Рибник Леле Срећковић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x