СБ “Меркур” на 39. Међународном сајму туризма у Београду промовише специјалне акције

Специјална болница “Меркур” већ традиционално ће се представити на 39. Сајму туризма у Београду, који се одржава од 23. до 26. фебруара. На овој манифестацији “Меркур” ће представити најновије програме установе уз пригодан пратећи програм под слоганом “Брига о грађанима, која траје 70 година”, а у циљу обележавања године јубилеја, 70 година постојања, успешног рада и лечења.

“Меркур” је кроз добро вођену стратегију развоја успео да се развије од “Здравственог предузећа”, до модерног медицинског и спа комплекса, али првобитни друштвени и хумани циљ и данас се остварује. Представљајући срж Врњачке Бање и њене услуге током свих 70 година постојања, установа се трансформисала од првобитног завода и каснијег РХ центра у модеран Медицински и спа комплекс Меркур.

“На Сајму ће бити промовисане специјалне акције које је “Меркур” припремио за период пред актуелну сезону 2017. године. “Зима у Меркуру” је акција која укључује врхунску медицину “Меркура” у циљу унапређења здравља и опуштање у wellness и aqua центру по цени од 3.990,00 динара дневно”, каже пр референт маркетинга у СБ “Меркур” Бојана Бељић.

“Здравље, базен и снег је акција која комбинује благодети минералне воде и медицинске третмане по цени од 3.290,00 динара по дану. Сви они који до краја марта месеца буду желели да се одморе у Врњачкој Бањи, могу то учинити у Меркуру по 15% нижим ценама за спа и 20% нижим ценама за класичан пансион. Све резервације реализоване током четири дана трајања сајма, имаће 10% попуста, за све врсте боравака током целе године”, истиче Бељић.

Под слоганом “Уживајте на време!”, у шест изложбених хала на сајму ће се представити више од 1.100 излагача из 56 земаља . Овогодишњи учесници су најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, тур оператор…

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x