Удружење “Аутограм” донирало заштитну опрему здравственим установама у Трстенику, Александровцу, Варварину и Крушевцу

Удружење “Аутограм” из Трстеника, у складу са својим могућностима, наставља своју хуманитарну мисију помоћи онима који су у првим редовима у борби против суровог вируса COVID-19.

Након донирања заштитних маски Дому здравља “Др Сава Станојевић” у Трстенику (служби хитне помоћи и кућне неге), захваљујући предузећу “Инмолд пласт” из Пожеге, Удружење “Аутограм” донирало је заштитне визире и маске медицинском особљу крушевачког Дома здравља (служби хитне помоћи), Дому здравља у Александровцу, Специјалној болници за интерне болести у Врњачкој Бањи и Штабу за ванредне ситуације општине Варварин и Дому здравља “Др Властимир Годић”, саопштено је из трстеничког Удружења “Аутограм”.

У саопштењу се наводи да ја ово само мали допринос како би они који су на првим линијама у борби против корона вируса лакше и безбедније обављали свој несумњиво одговоран и ризичан посао и упућује посебна захвалност предузећу “Инмолд пласт”.

Удружење “Аутограм” упутило је и позив свим људима добре воље да, у складу са могућностима, пруже помоћ и подршку онима који су будни док ми спавамо, који дају задњи атом своје снаге, обављају своју дужност, ризикују своје док спашавају туђе животе.

5 1 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x