Завршен јесењи део првенства у фудбалу

На крају полусезоне ФК Темнић 1924 је у Српској лиги Исток заузео прво место и има 10 бодова више од другопласираног Моравац Ориона из Мрштана, док је Трстеник ППТ на шестој позицији у овом рангу такмичења.

Протеклог викенда је завршено и такмичење у Зони Запад, где је још један клуб из Расинског округа неприкосновени лидер, а ради се о ФК Трајал из Крушевца који у овом рангу такмичења заузима прво место са 43 бода. Копаоник из Бруса је четврти, ћићевачка Слога седма, Жупа из Алексадровца заузима 11 позицију, док су на самом зачељу табеле Зоне Запад ФК Бошњане са 14, и Јухор из Обрежа и Пољопривредник из Почековине са по 10 бодова.

Када је у питању Прва расинска окружна лига, на првој позицији се налази ФК 13. Април из Велике Ломнице, док је на дну табеле, са чак -1 бодом, ФК Млади Радник из Бачине.

Што се тиче Друге расинске окружне лиге, јесењи првак је Доњи Копаоник из Разбојне са 35 бодова, док ФК Варварин и ФК Младост из Доњег Катуна не заостају много за јесењим прваком тако да на зимску паузу одлазе делећи другу позицију са по 33 бодова. У овом рангу се иначе такмичи још клубова са територије општине Варварин, па је тако Борац из Горњег Катуна девети, 14. Октобар из Избенице десети, а Рубин из Залоговца 15 на табели Друге окружне лиге.

Наставак првенства у овим лигама се очекује половином марта месеца наредне године.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1270 + 13 = 1283

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x