40 година Ћеличковања у петак у Крушевцу

Познати карикатуриста из Варварина, добитник великог броја међународних и домаћих признања, актуелни директор Општинске библиотеке Варварин Горан Ћеличанин, у петак 14. децембра, са почетком од 18 часова у Културном центру Крушевац, прославиће првих 40 година уметничког рада и стваралаштва.

Ћеличанин је само у протеклих месец дана одржао неколико изложби, у Лесковцу, Зајечару и Трстенику, а пристигла су и нова међународна признања и то из Португала, Италије, Хрватске, Шпаније, Аргентине, Сирије, Египта, Јужне Кореје… Популарни “Челик” ће првих 40 година прославити са пријатељима и поштоваоцима његовог стваралаштва изложбама у Клубу КЦК (18 часова) и Белој сали КЦК (18:30) у Крушевцу.

На отварању изложбе слика и цртежа говориће проф. Мирослав Лазовић, председник УЛУС-а, док ће на вечери посвећеној великом јубилеју учествовати председник општине Варварин Војкан Павић, директорка КЦК Виолета Капларевић, директорка ОШ “Јован Поповић” Снежана Стефановић-Милановић, Драгиша Павловић Расински, глумац Трстеничког позоришта Душан Јовић, уредник “Златне кациге” Ненад Блажић, Гвозден Ђолић, Ивко Михајловић, чланови Драмског студија КЦК “Бата Миладиновић”.

За музички део задужени су Момчило и Далибор Накић, као и ученици Музичке школе “Стеван Христић” – камерна класа Павла Панина.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x