Јелена Вујић-Обрадовић представник Александровца у Парламенту Србије

После више од 8 година, општина Александровац добила је представника у Народној скупштини Републике Србије. Републичка изборна комисија доделила је мандат Јелени Вујић-Обрадовић са изборне листе “Ивица Дачић – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма”, а она је свечану заклетву у Парламенту положила 06. октобра ове године.

“Ово је велики дан, не само за мене, већ и за општину Александровац која после дуго година има свог представника у Парламенту. Трудићу се да оправдам поверење и да функцију Народног посланика обављам предано, поштено и савесно и по најбољем знању и умећу служити да грађанима буде боље. Никада нећу одустати од вредности у које верујем и програма Јединствене Србије. Својом храброшћу, позитивним ставом и идејама уливаћу наду и служићу за пример деци и младима, истини и правди” написала је на свом фејсбук профилу новоизабрани Народни посланик Јелена Вујић-Обрадовић захваливши се свим гласачима са територије Александровца и Расинског округа који су је подржали.

Иначе, Јелена Вујић-Обрадовић је по занимању дипл. правник, обавља функцију председника Општинског одбора Јединствене Србије у Александровцу, а на изборној листи “Ивица Дачић – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма” налазила се на 32. позицији.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x