Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Реконструкција хотела “Плажа” у Варварину

1 min read

Хотел “Плажа” у Варварину од пре месец дана добио је новог власника, београдску компанију “Магнат” у власништву Илије Митровића, која је од пре десет дана започела реконструкцију хотела.

“У новом хотелу биће 5 сала за венчања и прославе, ресторан, рибљи ресторан, спортски комплекс, а надамо се да поново покренемо и Кајак клуб који је некада био популаран у Варварину” рекао је Митровић.

Планирано је да радови буду окончани почетком идуће године, а отварање новог хотела планирано је за 1. април 2017. године, на 25. годишњицу “Магната”, најављује нови власник Илија Митровић.

Локална самоуправа је задовољна тиме што се појавио купац за Хотел тако да ће сарадња са новим власником бити добра, каже председник Општине Варварин Војкан Павић који је данас обишао радове на реконструкцији.

“Општина Варварин планира да, у сарадњи са новим власником Хотела, среди Спортско-рекреативни центар где би се направила паралела и повезивање са градским базенима. У комплексу би се налазили фудбалски стадион, спортски терени, тениски терен тако да би наши грађани имали простор за рекреацију, а гости Варварина осећали се пријатно у току боравка” рекао је Павић.

Компанија “Магнат” основана је априла 1992. године као прва приватна компанија за унутрашњу и спољашњу трговину алатима, машинама и опремом на тржишту Југославије. Од тада постаје водећи дистрибутер професионалног алата, машина, прибора, опреме и потрошног материјала светски реномираних произвођача. Компанија је специјализовани добављач производа у области тешке индустрије, грађевине, одржавања, сервисних радионица и других корисника који захтевају професионалну опрему и сервис.

4 Thoughts on Реконструкција хотела “Плажа” у Варварину
  goran
  5 Oct 2016
  10:54pm

  Bravo! Prelepe vesti. Napokon da se pokrene zivot u Varvarinu i da se krene sa radom. Godinama je Varvarin unistavan i stagnirao. Sve cestitke za opstinsko rukovodstvo i samo tako nastavite.

  0
  0
  Miroljub Andjelkovic
  1 Jun 2018
  11:36am

  PAMTLjIVE dane i noci PROVODILI smo u “Plazi”.

  Uvek RADO dolazili, namenski, ciljano.
  ………………

  …, TUZNI bili zadnjih decenija.

  UTEGNITE ga, domacinski.

  SIDjITE i na Moravu, ili obalu.

  I USCE Kalenicke!

  I STAZE, kandelaberi, klupe, mozda TRIM, …

  Formirajte PLAZU na reci za KUPANjE, tuseve, bar (PLAZNI bar, bez dreke, DISKRETNO, sa MEROM, prilagodjeno OKOLISU), …
  ………………

  NE ZABORAVITE:

  OSVETLITE most (led, duga boje).

  LASER je OBAVEZAN, videce se kilometrima okolo, …

  A PRVO:

  POMOGNITE OBELEZJE bombardovanja!

  ISTICITE ga!
  ………………

  I dovoljno MARKETINGA (ukljucite SPORT, FUDBAL je aktuelan), aktivno OSVETLjENjE hotela, upecatljivi, karakteristicni PUTOKAZI, akcije, PROMOCIJE, ATRAKTIVNE (poslovne, informisane) domacice, sajmovi, …

  NIKAKO STIDLjIVO!

  PRE toga:

  LOGO!

  Jasan, PAMTLjIV, prepoznatljiv, fluorescentan, “napadan”, NEsvakidasnji, …, da “OTKINE”!
  …………..

  Uvek se komentarisao i ZALEDjE hotela?!
  ………………..

  FONTAN(A)E, CESME za pice i osvezenje, RAMPA za parking, POSVECENOST saradnika, MENADZMENT (NE samo naredbe, vec i PREDVODjENjE, bez intimizovanja sa potcinjenima), KREATIVNOST, ORGANIZACIJA do tancina, GOSTOPRIMSTVO, INTUITIVNOST, INOVATIVNOST, OSOBLjE sa INTERESOVANjEM, UTEGNUTOST, bez ustogljenosti, …

  I NEmojte da budete samo “utociste” za JA, KS, …, vec se POTRUDITE da DOSEGNETE neki NIVO!

  SVOJ NIVOOO!

  Vezite se, npr., i za Turisticku ponudu JA, KS, …

  NAPRAVITE i svoju PONUDU (Vas MOST, Kulu Todora, TROMORAVLjE, okolne MANASTIRE, neke od interesantnosti i KS, REGATU, “kuliranje Moravom”, kalemare, mlekadzije na pobrdjima, …).

  PREPUNO Vam je OKRUZENjE zanimljivosti.

  ……………..
  Imao bih jos mnogo toga da prokomentarisem.

  O sada ne recenom – drugi put.

  Ajdeee,

  da se PODICIMO Vama!
  ……………

  Budite AVANGARDNI, uspesni, trazeni, OGLEDNI, i UGLEDNI!

  Srdacan pozdrav

  0
  0

Оставите коментар