Реконструкција хотела “Плажа” у Варварину

Хотел “Плажа” у Варварину од пре месец дана добио је новог власника, београдску компанију “Магнат” у власништву Илије Митровића, која је од пре десет дана започела реконструкцију хотела.

“У новом хотелу биће 5 сала за венчања и прославе, ресторан, рибљи ресторан, спортски комплекс, а надамо се да поново покренемо и Кајак клуб који је некада био популаран у Варварину” рекао је Митровић.

Планирано је да радови буду окончани почетком идуће године, а отварање новог хотела планирано је за 1. април 2017. године, на 25. годишњицу “Магната”, најављује нови власник Илија Митровић.

Локална самоуправа је задовољна тиме што се појавио купац за Хотел тако да ће сарадња са новим власником бити добра, каже председник Општине Варварин Војкан Павић који је данас обишао радове на реконструкцији.

“Општина Варварин планира да, у сарадњи са новим власником Хотела, среди Спортско-рекреативни центар где би се направила паралела и повезивање са градским базенима. У комплексу би се налазили фудбалски стадион, спортски терени, тениски терен тако да би наши грађани имали простор за рекреацију, а гости Варварина осећали се пријатно у току боравка” рекао је Павић.

Компанија “Магнат” основана је априла 1992. године као прва приватна компанија за унутрашњу и спољашњу трговину алатима, машинама и опремом на тржишту Југославије. Од тада постаје водећи дистрибутер професионалног алата, машина, прибора, опреме и потрошног материјала светски реномираних произвођача. Компанија је специјализовани добављач производа у области тешке индустрије, грађевине, одржавања, сервисних радионица и других корисника који захтевају професионалну опрему и сервис.

avatar
3 Коментари
1 Одговори
0 Пратиоци
 
Највише реакција
Најбоље реакције
4 Аутор коментара
Miroljub AndjelkovicDecko iz VarvarinaSerbongoran Нови коментар аутора
  Претплати се  
нови стари Највише гласова
Обавести ме о
goran
Гост
goran

Bravo! Prelepe vesti. Napokon da se pokrene zivot u Varvarinu i da se krene sa radom. Godinama je Varvarin unistavan i stagnirao. Sve cestitke za opstinsko rukovodstvo i samo tako nastavite.

Decko iz Varvarina
Гост
Decko iz Varvarina

Zamalo…

Serbon
Гост
Serbon

Samo napred!

Miroljub Andjelkovic
Гост
Miroljub Andjelkovic

PAMTLjIVE dane i noci PROVODILI smo u “Plazi”. Uvek RADO dolazili, namenski, ciljano. ……………… …, TUZNI bili zadnjih decenija. UTEGNITE ga, domacinski. SIDjITE i na Moravu, ili obalu. I USCE Kalenicke! I STAZE, kandelaberi, klupe, mozda TRIM, … Formirajte PLAZU na reci za KUPANjE, tuseve, bar (PLAZNI bar, bez dreke, DISKRETNO, sa MEROM, prilagodjeno OKOLISU), … ……………… NE ZABORAVITE: OSVETLITE most (led, duga boje). LASER je OBAVEZAN, videce se kilometrima okolo, … A PRVO: POMOGNITE OBELEZJE bombardovanja! ISTICITE ga! ……………… I dovoljno MARKETINGA (ukljucite SPORT, FUDBAL je aktuelan), aktivno OSVETLjENjE hotela, upecatljivi, karakteristicni PUTOKAZI, akcije, PROMOCIJE, ATRAKTIVNE (poslovne, informisane) domacice,… Опширније »