У понедељак против ТСЦ-а за нова три бода

Јесењи део првенства Прве лиге Србије Темнић 1924 започео је победом у Крушевцу против екипе Радничког из Пирота, а шеф струке Варваринаца Радмило Раца Јовановић поручује да ће његови фудбалери дати све од себе како би и завршили ову полусезону победом.

“Пружићемо максимум у овој утакмици, како знамо и умемо, јер нам та три бода значе много, али, не желећи да омаловажавам супарника, они су много добар тим што не значи да ми њих не можемо да победимо. Што се тиче играчког кадра, у понедељак неће моћи да игра једино Марко Станојевић због жутих картона, док ће сви остали бити спремни и надам се да ће да дају свој максимум”, оценио је Јовановић.

Фудбалер Темнића 1924 Борко Миленковић истакао је да екипу ТСЦ-а не познаје у потпуности, док је против неких њихових играча имао раније прилике да игра и додао да је ТСЦ једна квалитетна екипа која добро игра и код куће и у гостима. Пред престојећу утакмицу Миленковић очекује да варварински прволигаш из овог меча изађе као победник, како би са освојена нова три бода растерећени дочекали пролећни део сезоне.

Последња утакмица у првом делу првенства између Темнића 1924 и ТСЦ-а игра се у понедељак, 27. новембра, са почетком од 13:00 сати, а из клуба позивају навијаче да дођу у што већем броју како би својом подршком са трибина свом тиму помогли у борби за нове бодове. Цена улазница и за овај меч остаје непромењена и износи само 150 динара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x