Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Варварин: Три одборника СПО-а прешла у СНС

1 min read

Одборнички клуб Српске напредне странке (СНС) у Скупштини општине Варварин од данас је бројнији за три нова члана. Наиме, данас су Одборничком клубу СНС-а приступила три одборника који су били део Српског покрета обнове (СПО), Горан Јелић, Драган Јевтић и Драгана Долић, тако да СНС уместо досадашњих 17 броји 20 одборника.

Како саопштавају варварински напредњаци, одборници који су од данас чланови њиховог Одборничког клуба изразили су жељу да допринесу раду и напретку Варварина и нагласили да им је част да буду део тима који ради за народ и који је са народом.

Власт у Скупштини општине Варварин чини 20 одборника Српске напредне странке, 8 одборника Социјалистичке партије Србије и 2 одборника Темнићке алтернативе, док је у опозицији 11 одборника Српског покрета обнове.

6 Thoughts on Варварин: Три одборника СПО-а прешла у СНС
  varvarinac
  1 Nov 2016
  4:56pm

  Poceo je raspad SPO-a? Svakog dana po neka lepa vest, a svrgnuti diktator ostace sam u opoziciji, ahahaha

  0
  0
  Ivan
  8 Nov 2016
  2:52pm

  Iako sam simpatizer naprednjaka, ovo smatram vrlo ružnim gestom. Dok je SPO bio najbrojniji u Skupštini, nije vrbovao tuđe odbornike. Ne zaboravljam i da su nas 2012. godine uzeli u vlast iako nisu morali. Umesto da posle izbora sa SPO-vcima pravi koaliciju, SNS se odlučila za crvene i izigrala svog dotadašnjeg korektnog partnera. A kupovati preletače i još hvaliti se time, beda…

  0
  0
   varvarinac
   8 Nov 2016
   5:03pm

   Ti Ivane nisi, kao prvo, ni simpatizer naprednjaka, cim ne znas glavne cinjenice iz 2012. “Vas” tada nisu “uzeli u vlast iako nisu morali”, da nisu tad “uzeli” Malezica i 5 odbornika SNS-a, pored DSS-a i URS-a, jos tad bi se Varvarin resio najveceg zla u novijoj istoriji. Podsecanja radi, tada je pobedu odnela koalicija okupljena oko Vojkana Pavica (DS i SPS) i imala 14 odbornika, SPO je bio gubitnik i osvojio manje odbornika od pobednicke koalicije. Preko noci Malezic, koji se kleo kako se i on bori protiv najgore vlasti u istoriji Varvarina je “spasio” Zorana, tako da je Zoran, zahvaljujuci Malezicu koji ga je podrzao sa svoja 5 odbornika, a PORAZEN na tadasnjim izborima kao i na ovogodisnjim, Varvarin unistavao jos 4 godine.

   Ti se, takodje ne secas, posto vi iz SPO-a imate veoma slabo pamcenje, da je i Zoran godinama vrbovao odbornike drugih partija, tako da je postalo mucno vise to vase patetisanje i glumatanje. Shvatite da sve vi ruzna proslost Varvarina i da je Varvarin napokon poceo da radi i da se gradi,

   0
   0
  Petar
  22 Nov 2016
  2:48pm

  Kao prvo, nisam simpatizer ni jednih ni drugih. Kao drugo, ne živim u Varvarinu da bih mogao da ocenjujem bivšu ili sadašnju vlast. Ono što sigurno znam, hvaliti se preletačima je jako ružno, a osim toga ti isti preletači će vrlo lako da napuste i naprednjake kad više ne budu na vlasti.

  0
  0
  Vladan
  22 Nov 2016
  2:52pm

  Sigurno su prešli kod naprednjaka jer imaju zajedničke ideje, odnosno kako da zaposle sebe ili članove porodice.

  0
  0
  Ivan
  23 Nov 2016
  10:36pm

  Ko si ti varvarinac da meni pričaš da li sam ja i čiji sam simpatizer. To sam samo svojom voljom. Iz tebe kulja bolesna mržnja prema Zoranu, najboljem predsedniku opštine koga je Varvarin imao u svojoj istoriji. Da je najveće zlo u novijoj istoriji Varvarina pa ne bi ga valjda narod 16 godina ovoliko glasao. Da nije i na ovim izborima osvojio više nego ikad glasova ne bi sada ovi koji su napravili lokalnu vlast pogazivši predizborni dogovor sa njim morali da potkupljuju, vrbuju i ucenjuju odbornike. Da je takvo i toliko zlo ne bi valjda SNS sve 4 godine bio u koaliciji sa njime. Ne, naprotiv, bili smo sa njime i tad nam je bio dobar. I ne izmišljaj, niti je Malezić to govorio o Zoranu, a ni drugi koji su sada u vlasti nisu bili gadljivi da budu u koaliciji sa njime. Naprotiv, čak i kad je SNS smenio Malezića, itekako je ostao u lokalnoj vlasti koju su predvodili Zoran i SPO. Toliko o principijelnosti onih koji su menjali Malezića, iza leđa vodili prizemnu kampanju da je najgora vlast, ali im nije smetalo da budu u njoj. Pričati da je SPO 2012. bio gubitnik izbora notorna je glupost, jer je ta stranka sama gotovo isto glasova tada osvojila koliko i u to vreme najjača stranka u državi (DS) u koaliciji sa 3. stranci u državi po jačini (SPS)! Dakle, “pobedničkom koalicijom” nazvati listu DS-SPS dve udružene jake stranke koja je osvojila 14, u odnosu na stranku koja je sama osvojila 13 mandata je besmislica!

  0
  0

Оставите коментар