Завршетак неколико инфраструктурних радова на територији општине Варварин

Захваљујући Канцеларији за управљање јавним улагањима, у општини Варварин завршена су два инфраструктурна пројекта и то пројекат асфалтирања улице ЈНА у Обрежу у дужини од око 500 метара и изградња потпорног зида у дужини од 23 метара који спречава да буду угрожени пут и куће који су испод тог пута, каже председник општине Варварин Војкан Павић.

“Завршени су радови и на наставку Првомајске улице у Варварину у дужини од око 400 метара, а урадили смо и део улице Стојана Протића у Варварину код 14. Октобра где се ради о два крака која су рађена до дела докле су решени имовинско правни послови, док је у току решавање имовинско правних послова да би се могло наставити са завршетком радова и спајањем улице са асфалтним путем који пролази поред базена” каже Павић и додаје да је поред базена планирана изградња спортских терена.

У току су и радови на сређивању просторија Месне заједнице у Село Варварину, а ради се на спољашњој фасади, замени столарије и изградњи санитарног чвора. Завршени су и радови на санацији зграде ЈП “Дирекција за урбанизам и изградњу”, где су постављени спољна изолација и вертикални олуци.

Општина Варварин је дала сагласност за расписивање јавне набавке за једну улицу у Бошњану у дужини од око 880 метара и једну улицу у Бачини у дужини од око 250 метара, а настављени су и радови на поправљању коловоза у Доњем Катуну, Обрежу и Бачини, тако да је планирано доста тога, али све зависи од финансијске могућности, наглашава Павић.

 

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x