Интензивни радови ЈКП Варварин на територији целе општине

Екипе ЈКП Варварин несмањеним интезитетом врше радове на неколико локација на територији општине Варварин. Директор овог предузећа Дејан Ракић за Темнић Инфо истиче да је у току реконструкција пешачке зоне код СУП-а у површини од 620 квадрата, у виду постављања ивичњака и бехатон плоча.

Врши се чишћење локалне депоније коју користе општине Варварин и Ћићевац, а како се ближи и Дан општине у току је и уређење Спомен парка Саставци.

“У Горњем Крчину су у току завршни радови на прилазу реконструисаној Сточној ваги, у Тољевцу се врши копање канала и постављање пропуста по захтеву ЈП “Дирекција за урбанизам и изградњу” Варварин, док је у понедељак завршено са радовима на копању канала у МЗ Мареново” додаје Ракић.

“Настављено је и са пружањем услуга организованог изношења смећа, проширене су услуге и на Бошњане, Маскаре, Село Варварин, Обреж и Горњи Катун, док је у наредном периоду планирано да се покрију Бачина, Избеница, Орашје и Церница тако да Доњи Темнић буде комплетан у изношењу смећа” каже Ракић и најављује да ће до маја месеца идуће године, када буде извршена набавка контејнера, бити покривен и Горњи Темнић тако да би до јуна имали организовано изношење смећа на територији целе општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x