Асфалтирана и Чаирска улица у Чаирима, “Техноградња” ангажована на одржавању путева у зимском периоду

Грађевинска сезона на подручју трстеничке општине и даље се одвија према плану и приоритетима. После асфалтирања улица у граду и деоница путева у селима, на ред је дошла и Чаирска улица у приградском насељу Чаири која је била знатно оштећена приликом овогодишњих јунских поплава.

Вредност ових радова, финансираних из буџета општине Трстеник, износи око 3,5 милиона динара, а асфалтирано је 320 метара. Радове је обишла председница општине Трстеник Милена Турк са замеником Дејаном Раковцем и чланом Општинског већа задуженом за инфраструктуру Владимиром Дачићем.

“Локална самоуправа чини велике напоре како би се урадило што више посла на градском и сеоском подручју, да грађани буду задовољни. До сада смо радили на путној инфраструктури, а реконструишу се и граде вртићи. На основу уговора везаног за одржавање и чишћење улица и путева у зимском периоду, општина је из свог буџета издвојила 19 милиона динара, од тога 2 милиона динара је опредељено за ЈКСП “Комстан”, а 17 милиона динара опредељено је предузећу “Техноградња” које ће са својом расположивом механизацијом чистити и одржавати од снега и леда градске улице и путеве у селима наше општине, како би сви путни правци били проходни за одвијање саобраћаја”, истакла је Милена Турк, председница општине Трстеник.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x