Уређење атмосферских канала и пољских путева у Маренову и Залоговцу

Екипе ЈКП “Варварин” протеклих дана изводиле су радове на уређењу атмосферских канала у улицама Добрице Ћосића и Милорада Томића у Маренову, али и на уређењу пољских путева у Залоговцу.

Заменик председнице општине Варварин Дејан Милановић наглашава да се после састанка општинског руководства са председницима Савета МЗ Мареново, Залоговац, Парцане, Горњи и Доњи Крчин, Карановац, Мала Крушевица, Тољевац и Пајковац кренуло и са радовима.

“Екипе ЈКП “Варварин” су ангажоване на уређењу атмосферских канала и канала за одвод воде у Маренову, а ради се на поправци локалних улица и пољских путева у Залоговцу. У Залоговцу је одрађено и уређење атмосферских канала, постављане су пропусне цеви, док је булдожером одрађено нешто више од 4 километара пољских путева”, наводи Милановић.

Наредних дана механизација ЈКП “Варварин” сели се за Доњи и Горњи Крчин где ће се радити на поправци локалних улица и пољских путева, постављање пропусних цеви и ископ и прочишћавање атмосферских канала, најављује Милановић.

Протеклих дана, упоредо са овим радовима у Маренову и Залоговцу, ЈКП “Варварин” је изводило радове на уређењу сеоских гробаља у Маренову и Суваји, а радило се и на равњању и уређивању прилазног пута до школе у Тољевцу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x