Асфалтирана улица “Живадина Апостоловића” у Трстенику, као и путеви у Селишту и Великој Дренови

Локална самоуправа у Трстенику наставља, према плану и програму, реконструкцију у области инфраструктуре на сеоском и градском подручју. После Чаирске асфалтирана је и улица Живадина Апостоловића, а на лицу места, као и много пута до сада, нашли су се локални функционери, председник општине Александар Ћирић, члан општинског већа задужен за област инфраструктуре Марко Петрашиновић и директор ЈП за уређење грађевинског земљишта Зоран Радисављевић.

“За сада све иде према плану, ево завршили смо и ову улицу у дужини од 250 метара, док остаје само постављање тротоара који нису постојали. Вредност ове инвестиције је 5 милиона динара, а после ових крећу и радови на новим деоницама које су у оквиру капиталних инвестиција у нашој општини. До краја ове грађевинске сезоне радиће се на одржавању и санирању путне инфраструктуре, док су радови у увој улици изведени квалитетно и сада је улица проходнија за саобраћај”, каже председник општине Трстеник Александар Ћирић.

Иначе, на подручју трстеничке општине асфалтиран је и главни пут кроз насељено место Селиште у дужини од око 250 метара, као и локални пут у насељеном месту Велика Дренова у дужини од око 200 метара. Сви ови радови се финансирају из буџета општине Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x