Асфалтирана деоница пута у Дубљу

Од почетка ове године локална самоуправа је, у сарањи са Месним заједницама у општини Трстеник, успешно реализовала неколико активности на уређењу путне и градске инфраструктуре. Од асфалтирања магистралног пута кроз Стопању, крпљења ударних рупа, радови су настављени и у другим местима трстеничке општине, али и у самом граду и приградским насељима.

После асфалтирања путева у Великој Дренови и Селишту на ред је дошла и деоница пута у дужини око 400 м у насељеном месту Дубље која је била у веома лошем стању. Радове је, као и до сада, успешно завршило предузеће „Техноградња“ а на лицу места као и много пута до сада нашао се председник општине Трстеник Александар Ћирић са сарадницима и Зораном Радисављевићем, директором ЈП за уређење грађевинског земљишта које врши надзор над овим пројектима.

“Настављамо даље са пројектима у овој области, а захваљујући лепом времену сада смо овде у Дубљу, селу које, за разлику од других села, још увек има своја новчана средства на жиро рачуну у оквиру заведеног месног самодоприноса, што много значи да се лакше решавају присутни сеоски проблеми. После Дубља радови крећу у Божуревцу и у другим местима обухваћеним пројектима, а до краја ове грађевинске сезоне”, рекао је председник општине Трстеник Александар Ћирић.

На лицу места, са функционерима локалне самоуправе, био је и председник МЗ Дубље и одборник у СО Трстеник Микица Видаковић који је похвалио извођача радова јер је деоница урађена квалитетно слојем асфалта и нагласио да ова МЗ има добру сарадњу са општином Трстеник и да је у овај пројекат МЗ Дубље уложила милион динара из средстава месног самодоприноса, напоменувши да је ово доказ да се средства са жиро рачуна користе наменски.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x