Бледо издање фудбалера Трстеника ППТ

Фудбалери Трстеника ППТ нису успели на свом стадиону крај Западне Мораве пред 150 гледалаца да победе екипу ФК Дунав из Прахова. Гости су играли тактички мудро и испунила им се жеља да из овог сусрета извуку један драгоцени бод. Капитен трстеничана Ненад Васић је два пута у 31 минуту шутирао према голу Праховчана али безуспешно.

Домаћи су припретили у 47. минуту када је ударац Миловановића успешно одбранио гостујући голман Савић. После изведеног корнера несрећни Тодоровић лоше је интервенисао пред својим голом и његовим аутоголом домаћи долазе у вођство са 1:0.

Гости су после овог кикса кренули у акције и умало су успели да изједначе када је њихов играч погодио стативу голмана Миодраговића, ипак су успели у 78. минуту да изједначе. После добре акције играч утакмице Богословски, прецизним ударцем са ивице шеснаестерца, савладао је Миодраговића и тако поставио коначан резултат ове утакмице 1:1.

Сусрет је добро водила Јелена Цветковић из Лесковца, која је због приговора и оштрије игре показала жуте картоне домаћим играчима Каровићу и Миловановићу и Симићу из екипе Дунава.

One thought on “Бледо издање фудбалера Трстеника ППТ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *