Бранко Ружић у Варварину, радни састанак са руководством Општинског одбора СПС

Потпредседник Социјалистичке партије Србије, Бранко Ружић, посетио је Општински одбор СПС у Варварину где је одржао редовни радни састанак са руководством и члановима Општинског одбора ове партије.

Тема састанка потпредседника Ружића са руководством варваринских социјалиста била је припрема за предстојеће изборе, а састанку је присуствовао и координатор Изборног штаба СПС за Расински округ, Зоран Анђелковић.

Изразивши велико задовољство агилношћу и виталношћу Општинске организације СПС у Варварину, потпредседник Ружић је посебно нагласио да је овај одбор један од најбољих на територији Републике Србије.

“Очекујемо добар резултат како на републичким тако и на локалним изборима који ће бити одржани 26. априла. Ови састанци су, пре свега, у функцији припрема пред расписивање избора и рекао бих да ће наша традиционална коалиција и на републичком нивоу, а и овде на локалном у Варварину (СПС – ЈС), попримити велику и заслужену пажњу грађанки и грађана општине Варварин”, истакао је Ружић.

Он је оценио да СПС у Варварину годинама демонстрира праву кадровску обнову, где постоји прави спој младости и искуства и где млади користе своју прилику коју добијају, што ће бити случај и на овим изборима.

“Чињеница да ће кандидат за народног посланика из Варварина бити припадница нежнијег пола управо говори у прилог тези да и Варварин и Расински округ, што се тиче Социјалистичке партије Србије, нема разлога да брине за будућност. Уверен сам да ћемо у Варварину направити тај крупнији искорак који ће допринети да задовољимо оно што је наш пројектовани циљ, а то је да на нивоу Републике направимо много бољи резултат него што је то био случај 2016. године”, навео је потпредседник СПС Бранко Ружић и изразио очекивање да ће СПС освојити пола милиона гласова на нивоу Републике.

“Очекујемо да наш председник Ивица Дачић јасно демонстрира, као и увек до сада, шта је политика Социјалистичке партије Србије, а то свакако јесте и државотворност и борба за идеал друштва социјалне правде и за онај вредносни систем који у себи укључује и једнакост, солидарност и правичност. Очекујемо и наши коалициони партнери из Јединствене Србије дају ту нијансу квалитативног помака који увек дају када излазимо на изборе заједно и сигуран сам да ће та наша синергија између, пре свега, наша два лидера, Ивице Дачића и Драгана Марковића Палме, допринети да тај резултат буде заиста бољи и да направимо један крупан искорак за неко будуће време јер пред Србијом стоје велики изазови како на међународном политичком плану, тако и на плану даљег развоја”, рекао нам је Ружић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x