СНС: Подршка локалној самоуправи у реализацији значајних пројеката

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину, поред похвала на рачун руководства општине Варварин због великог залагања које улаже у обезбеђивање и реализацију великих инфраструктурних пројеката, било је речи и о актуелним радовима на реконструкцији школских објеката.

Чланица Савета за информисање варваринских напредњака, Јелена Весић, подсетила је да ће, поред зграде ОШ “Свети Сава” у Бачини, где су у току радови на комплетној реконструкцији, наредних месеци бити реконтруисана и зграда ОШ “Мирко Томић” у Обрежу, где ће бити изграђена и фискултурна сала.

“Поред ових радова, у току су и финални радови на изради пројекта за реконструкцију државног пута Варварин – Јагодина, од Горњег Катуна кроз Обреж тако да ће ускоро и ова деоница бити у потпуности реконструисана”, истакла је Јелена Весић.

Она је упутила и похвале поводом реализације још једног веома важног пројекта за мештане Обрежа који су, заједно са локалном самоуправом, започели радове на реализацији веома вредног пројекта, на изградњи капеле на Новом гробљу у Обрежу.

“Годинама су мештанима Обрежа разни људи обећавали да ће да реализују овај пројекат, али су, после сваких избора, остала само лажна обећања. Недавно постављање камена темељца и финансијска и сва остала помоћ од стране локалне самоуправе, пре свега у изради пројекта са свим грађевинским и употребним дозволама, показатељ је и доказ да актуелна власт у општини Варварин испуњава своја обећања и ради и ван изборне кампање, пре свега узимајући у обзир интерес својих грађана”, нагласила је Јелена Весић.

“Изузетно нам је драго и то што ће средствима у износу од око 16 милиона динара, добијеним од стране надлежног министарства, а кроз Пројекат “Реконструишимо културу”, бити реконструисана фасада на згради Општинске библиотеке Варварин. У оквиру ових радова биће замењена и стакла, чиме ће ова зграда у центру Варварина добити лепши изглед”, поручено је на конференцији за новинаре варваринских напредњака.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x