Братислав Гашић у Варварину: Задатак коалиције “Александар Вучић – Србија не сме да стане” напредак и развој Србије

У препуној мултимедијалној сали Општинске библиотеке Варварин вечерас су се окупили чланови и симпатизери Српске напредне странке (СНС) где им се обратио Братислав Гашић, почасни грађанин општине Варварин, члан Председништва СНС и актуелни министар унутрашњих послова.

Братислав Гашић је окупљеним грађанима говорио о плановима Српске напредне странке у наредном периоду, као и о постигнутим резултатима у протеклих десет година, али се посебно захвалио на огромној подршци грађана темнићког краја политици коју представљају Српска напредна странка и председник Републике Србије Александар Вучић.

Члан Председништва СНС Братислав Гашић је подсетио и да је држава доста улагала у Варварин протеклих година, у свим сферама друштвеног живота и нагласио да ће се са том праксом и убудуће наставити. Он је овом приликом разговарао и са представницима месних заједница, саслушао њихове потребе и обећао нове инвестиције у темнићки крај.

“Само изборна листа “Александар Вучић – Србија не сме да стане” може да гарантује сигурност и бољу будућност свим нашим грађанима, а само листа “Александар Вучић – Варварин не сме да стане” може да настави са развојем општине Варварин и зато нам је неопходно да 17. децембра коалиција окупљена око наше Српске напредне странке што убедљивије победи, а како би имали стабилну власт, која ће одговорно водити државу”, поручио је Братислав Гашић.

Он је посебно истакао да су пред нама судбински избори, избори који одлучују о будућности Србије, а да је избор јасан, желимо ли повратак у прошлост, повратак у она мрачна времена до 2012. године када је незапосленост расла, а пензије и плате стагнирале.

“Пензије су у протеклом периоду више пута повећаване, недавно смо имали ново повећање пензија, а ево и крајем новембра следи нова помоћ пензионерима од по 20.000 динара. Смањили смо незапосленост, улагало се у здравство, образовање, комуналну и путну инфраструктуру, изградили смо Моравски коридор, ево 0вде ускоро добијате и брзу пругу, имамо спремне нове пројекте и наставићемо и даље да радимо и да градимо Србију и зато нам је данас више него потребно јединство, јер, будите сигурни, сви су се данас удружили против нас ради ко зна чијих интереса. Нама је једини циљ да Србија напредује, да се развија и да не стаје, а њихов да све оно што смо мукотрпно стварали свих ових година униште и распарчају, да нас врате у онај период након 5. октобра када су уништили привреду и када су људе истерали на улицу”, рекао је, између осталог, Гашић.

Председница Општинског одбора СНС Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић оценила је да ће изборне листе СНС-а за парламентарне и локалне изборе остварити убедљиву победу и поручила да је Варварин, у протеклих 8 година, напредовао у сваком погледу.

“Уз помоћ државе решили смо велике проблеме у протеклом периоду и реализовали бројне инвестиције у нашој општини. Улагало се, улаже се и након 17. децембра наставићемо и даље да радимо у интересу свих наших грађана. Нема месне заједнице у нашој општини да у протеклих 8 година нешто нисмо урадили, ипак, пред нама је велики посао, нешто што је годинама уништавано не може се преко ноћи обновити, оно о чему се годинама није бринуло, не може се преко ноћи изградити, доказали смо да можемо и морамо да наставимо са радом и са бригом за све наше суграђане, зато што Варварин то заслужује и зато што Варварин мора да иде напред и не сме да стане”, поручила је др Виолета Лутовац Ђурђевић и позвала све грађане којима је Варварин на првом месту да на децембарским изборима заокруже број 1 на гласачким листићима.

На скупу у Варварину присуствовали су кандидат за народног посланика у НСРС Миљана Милојевић, кандидати за одборнике Скупштине општине Варварин, члан Извршног одбора Главног одбора СНС Ненад Дејановић и грађани из свих месних заједница са подручја општине Варварин.

5 3 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x