Грађевинска сезона у Врњачкој Бањи у току, ради се и у граду и у селима

Општина Врњачка Бања постепено приводи крају радове на реконструкцији улица у самој Врњачкој Бањи, али и на сеоском подручју. Ових дана је то омогућило лепо време, тако да ће испуњење овогодишњег плана бити потпуно.

Реконструкција улице протеже се од некадашњег одмаралишта “Серво Михаљ” до извора “Снежник”, а радове је обишао председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић.

“У протеклом периоду имали смо један добар инвестициони замајац, нарочито када је реч о реконструкцији улица у самој Врњачкој Бањи, али и на сеоском подручју. Ова улица је једна од најпрометнијих, у њој су претходно измештени водовод и канализација, као и репарација у делу који ће функционисати по старој траси, онда ће бити постављени ивичњаци, решен проблем тротоара, а онда ће коловозна трака бити пресвучена асфалтом”, наводи председник Ђуровић.

Радове финансира Општинска стамбена агенција, ради се о дужини од 400 метара, док је вредност инвестиције седам милиона динара.

“Поред ове улице ради се и у сеоским срединама, ми смо буџетом за 2023. годину, за путну инфраструктуру, планирали износ од 150 милиона динара. Очекујемо и подршку Путева Србије тако да ћемо решити у потпуности ову област. Познато нам је да су и путеви у насељеним местима у лошем стању и то ћемо ускоро реализовати”, рекао нам је Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x