“Ћићевац у срцу”: Бициклистичка трка у суботу у Ћићевцу

У сарадњи са Бициклистичким савезом Србије (БСС) и БК “Спутњик” из Ваљева, општина Ћићевац први пут организује бициклистичку трку у оквиру купа Србије, у суботу 29. маја 2021. године. Почетак бициклистичке трке заказан је за 12:00 часова, стартна позиција је код објекта “Фазанерије”, а трка најмлађих бициклиста заказана је за 09:00 часова.

“Посебно нас радује то што ће најпре бити организована вожња за наше најмлађе бициклисте под називом “Ћићевац у срцу”, на полигону Основне школе “Доситеј Обрадовић” у Ћићевцу, са почетком од 09:00 часова, где ће учествовати ученици основних школа, у циљу промоције спорта и бициклизма”, саопштено је из општине Ћићевац.

Због овог дешавања, у периоду од 07:00 до 19:00 часова у суботу 29. маја биће затворен за саобраћај део улице Николе Тесле (од куће Драге Кркића), као и део улице Вука Караџића (алтернативни пут ка ловачком пољу је пут преко Рудника).

Такође, тог дана забрањено је третирање усева хемијским средствима на деоници одржавања трке, саопштили су организатори.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x