Дани винара и виноградара у Трстенику уз поштовање епидемиолошких мера

Због познате ситуације и даљег присуства вируса корона, овогодишња традиционална манифестација “Дани винара и виноградара” одржаће се уз строго поштовање епидемиолошких мера. Према речима директора трстеничке Туристичке организације Владимира Јевтића изложбеног и културно уметничког програма неће бити.

Упућен је позив произвођачима вина да се пријаве за такмичење и да донесу узорке вина у просторију Туристичке организације како би комисија оценила најбоља вина.

“Узорци требају бити у необојеним стакленим флашама од једног литра без икаквих обележја и да буде прописно затворена. Оцењивање узорака комисија ће вршити у три категорије, бело, розе и црвено, а пријаве су у току до 9. фебруара у времену од 8 до 14 часова. Победници по категоријама биће објављени преко интернет сајта www.turizamtrstenik.rs, преко фејсбук странице “Туристичка организација општине Трстеник”, као и у информативним програмима локалне РТВ Трстеник”, каже Владимир Јевтић у најави ове занимљиве манифестације.

Он је замолио заинтересоване за ово такмичење да се благовремено пријаве поштујући притом епидемијске мере, уз обавезно ношење заштитних маски и рукавица и држање прописане дистанце.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x