Деда Мраз делио пакетиће у Селу Варварин и Бошњану

Деда Мраз, са својим љубимцем поларним медведом и кочијама, посетио је Село Варварин где је малишанима из ове Месне заједнице поделио новогодишње пакетиће и честитао им долазак Српске Нове године. Поводом празника и у Бошњану је приређен новогодишњи концерт, уз Деда Мраза и слатке пакетиће.

Нову годину суграђанима честитао је председник Савета МЗ Село Варварин Далибор Николић пожелевши им све најлепше у 2023. години, а у име Савета МЗ Бошњане све најлпеше жеље упутила је чланица Савета др Јасмина Ракић. Нову годину честитао је и Деда Мраз пожелевши пуно здравља и среће.

Концерту у Дому културе Бошњану, на коме су наступила Културно – уметничка друштва “Бошко Југовић” из Бошњана и “Полет” из Падежа, присуствовала је и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић. Након концерта одржана је и новогодишња лутрија, а главна награда била је тв уређај.

Општина Варварин, већ традиционално, обезбеђује новогодишње пакетиће за време новогодишњих празника за све малишане узраста до 10 година старости, а Деда Мраз поклоне дели од 31. децембра, па све до Светог Саве. Ове године локална самоуправа је обезбедила више од 1.000 новогодишњих пакетића.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x