Др Виолета Лутовац Ђурђевић: У новој 2021. години највише здравља и успеха на свим пољима

Поводом новогодишњих и божићних празника, становницима општине Варварин, као и Расинског округа, у име општинског руководства честитку је упутила председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић пожелевши им, пре свега, највише здравља и успеха на свим пољима.

“Надам се да смо из 2020. године извукли једну поуку, а то је да је здравље нас самих и наших породица и наших ближњих приоритет у сваком смислу. Прошла година је била измењеног карактера, што се тиче инвестиција у општини Варварин, морали смо да се прилагођавамо новонасталој ситуацији и борби са Ковидом-19, надам се да ћемо у 2021. години остварити једну велику победу над Ковидом-19 чиме ћемо створити услове за рад по устаљеним програмима”, нагласила је председница др Виолета Лутовац Ђурђевић.

“Желим Вам да у 2021. години останете здрави, да очувате своје здравље и својих породица и својих ближњих, да будете успешни у 2021. години, да имате мир, стабилност како на личним, тако и на пословном плану”, поручила је председница општине Варварин.

Она наводи да су планови општинског руководства за 2021. годину велики и амбициозни, без обзира на актуелну ситуацију и на тежину коју носи пандемија корона вируса, али да ће се и у овој години локалн руководство понашати домаћински.

“У 2021. години наставићемо да се понашамо, пре свега, домаћински, врло обазриво и трошићемо онолико колико можемо и колико нам ситуација дозволи”, поручила је председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

543 + 31 = 574

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x