Дражен Симоновић: У Варварину је исписана историја, девојчицама све похвале

У Варварину је исписана историја, први пут је на паркет Спортско туристичког центра “Темнић” одиграна утакмица женске кошарке тако што су млађе пионирке ЖКК “Темнић” наступиле против екипе ЖКК “Шумадија 1991” из Крагујевца. На утакмици је гостујући тим победио, али посебну пажњу је привукла незапамћена посета љубитеља кошарке и спорта.

Велику захвалност за препород варваринске кошарке приписујемо Дражену Симоновићу, који несебично заслуге приписује и осталим људима у клубу, највише Данијелу Јаћимовићу, Снежани Васић, Николи Стефановићу и Драгиши Симићу.

Председник КК “Темнић” Дражен Симоновић истиче како му је срце пуно и да је управо ово што се дешавало у Хали спортова оно што Варварину треба, а ми смо видели да је Хала спортова била пуна, родитељи су навијали свом снагом, а и скупио се огроман број људи који су дошли да присуствују овом историјском тренутку.

“Надам се да је ово само један од корака ка унапређењу кошарке и спорта у Варварину и позивам све заинтересоване дечаке и девојчице да се упишу у школу кошарке “Темнић”. Наглашавам да је циљ да се следеће године оформи екипа млађих пионира”, каже Симоновић напоменувши да селекција кадета, у којој је тренер Данијел Јаћимовић, за сада у Регионалној кошаркашкој лиги централне Србије има скор од 1 победе и 1 пораза.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x