Ромском фудбалском клубу Младост уручен комплет дресова од стране крушевачких социјалиста

У крушевачком насељу “Раде Јашаревић”, у коме живе углавном припадници ромске националне мањине, формиран је и регистрован Фудбалски клуб Младост (Тернипе). У циљу помоћи новоформираном фудбалском клубу Градски одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) у Крушевцу обезбедио је комплет дресова за све играче првог тима овог клуба.

На пригодној свечаности одржаној у просторијама крушевачких социјалиста одборник ове партије у Скупштини града, председник Комисије за спорт ГО СПС Крушевац, али и некадашњи председник ФК Напредак из Крушевца Бранислав Карајовић, у присуству председника ГО СПС Крушевац Владимира Тасића, уручио је комплет дресова председнику ФК Младост (Тернипе) Мирославу Мутатовићу.

Примајући дресове Мирослав Мутатовић се захвалио на примљеном дару наводећи да је ово прва велика донација ромском фудбалском клубу и велики подстрек да се окупи што више деце ромске националне мањине ради активног укључивања у бављење најпопуларнијим спортом.

Овом приликом истакнуто је да су социјалисти Крушевца увек били уз припаднике ромске националне мањине, да је помоћ СПС увек била неопходно потребна и правовремена, као и да ће се сарадња Градског одбора СПС Крушевац и ФК Младост (Тернипе) наставити и у наредном периоду.

avatar
1 Коментари
0 Одговори
0 Пратиоци
 
Највише реакција
Најбоље реакције
1 Аутор коментара
Predrag Нови коментар аутора
  Претплати се  
нови стари Највише гласова
Обавести ме о
Predrag
Гост

Sve pohvale za Gradski odbor SPS Krusevac